Menu

Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees €14,00
 
 Plankje Ibericoham  €12,50

 
 Gamba's in knoflook €12,00


Dagsoep  €7,00

 
Tomatensoep €7,00


Nacho's  €7,50


Salade geitenkaas €12,00


Salade butterfly (vis) €12,00


Vegan rode bieten carpaccio €12,00

Hoofdgerechten

Black Angus Steak €25,00

Ossenhaas puntjes €26,50

 
Hamburger XL met gebakken ui, paprika, champignons €17,50

 
Ribeye steak €26,50

 
Beenhammetje met mostardsaus  

€19,00

 
Verrassingsvis €25,00


Vegetarische wrap €18,50 


Truffelburger (vegetarisch ook mogelijk) €17,50


Spareribs €22,50


Kipsaté met saté saus €19,50


Schnitzel met champignonsaus 

€21,50


Argentijnse Ossenhaas €33,50


Varkenshaasmedaillons met spek en champignonsaus €22,50 


* alle hoofdgerechten worden gereserveerd met friet.

Nagerechten

Huisgemaakte Nougatine ijstaart €6,00

 
**Huisgemaakte ijstaart vanaf €7,50

 

Cheesecake  €6,50 


Dame Blanche €7,00

 
Kaasplankje € 10,00 

 

Koffie kompleet  met mini likeur slagroom en bonbons €7,50 

** Al onze ijstaarten zijn huisgemaakt en wisselen per seizoen en zijn dan niet altijd allemaal op voorraad. Wilfred maakt o.a. Amarena kersen, Pistache , Black lemon, kinder bueno,  mango, nutella, rosé port, salmiak en elixer d'anvers.