Menu
Voorgerechten
Carpaccio van rundvlees €14,00
Plankje Ibericoham €12,50
Gamba's in knoflook €12,00
Dagsoep €7,00
Tomatensoep €7,00
Nacho's €7,50
Salade geitenkaas €12,00
Salade butterfly (vis) €12,00
Vegan rode bieten carpaccio €12,00
Hoofdgerechten
Black Angus Steak €25,00
Ossenhaas puntjes €26,50
Hamburger XL met gebakken ui, paprika, champignons €17,50
Ribeye steak €26,50
Beenhammetje met mostardsaus
€19,00
Verrassingsvis €25,00
Vegetarische wrap €18,50
Truffelburger (vegetarisch ook mogelijk) €17,50
Spareribs €22,50
Kipsaté met saté saus €19,50
Schnitzel met champignonsaus
€21,50
Argentijnse Ossenhaas €33,50
Varkenshaasmedaillons met spek en champignonsaus €22,50
* alle hoofdgerechten worden gereserveerd met friet.
Nagerechten
Huisgemaakte Nougatine ijstaart €6,00
**Huisgemaakte ijstaart vanaf €7,50
Cheesecake €6,50
Dame Blanche €7,00
Kaasplankje € 10,00
Koffie kompleet met mini likeur slagroom en bonbons €7,50
** Al onze ijstaarten zijn huisgemaakt en wisselen per seizoen en zijn dan niet altijd allemaal op voorraad. Wilfred maakt o.a. Amarena kersen, Pistache , Black lemon, kinder bueno, mango, nutella, rosé port, salmiak en elixer d'anvers.