Hoofdgerechten vlees

Black agnes steak 160gr, 200gr of 220gr

 vanaf
€ 17,50
Rood van medium Gebakken.

 

Bistro spies

 
€ 17,50
Heerlijke spies met bief/varkens/kip geregen met ui & paprika 

 

Ierse Highland Beef

 
€ 18,00
Rood, medium of doorbakkken met witte Pepersaus

 

Spare Ribs 1 rib

 
€ 17,00
De favoriet van elke vleesliefhebber: zoet, pittig of hot

 

Spareribs onbeperkt

 
€ 19,50
De favoriet van elke vleesliefhebber: zoet, pittig of hot

 

Varkenshaas

 
€ 16,50
Varkenshaas geserveerd met champignonsaus

 

Ossehaas puntjes

 
€ 18,00
Gewokt in Een heerlijke Oosterse terayaki saus met sesamzaadjes

 

Rib Roast van de Heyde Hoeve

 
€ 19,95
Geserveerd in Zijn Eigen jus ± 400 gram

 

Kipspies 

 
€ 18,00
Geserveerd in met satésaus

 

 


Hoofdgerechten vis


Sliptongetjes (2 stuks)

 
€ 17,95
Gebakken in roomboter

 

Gamba's

 
€ 17,95
Gebakken in roomboter

 

Gegratineerde zalmfilet

 
€ 16,25
Gebakken in roomboter

 
 

Hoofdgerechten vegetarisch


Verwennerij van de chef-kok

 
€ 16,50
Wekelijks wisselend gerecht

 
Alle Hoofdgerechten Worden geserveerd met Groenten, aardappelgarnituur en salades. 

Verrassingsmenu 3-gangen


Laat u verrassen Door de chef-kok ontmoette
Keuze in Het hoofdgerecht Tussen vlees of vis

 
€ 22,50

Verrassingsmenu 5-gangen


Ieder kwartaal wisselend, Vraag de bediening
naar de speciale menukaart

 
€ 24,95